Studio 149 levert jouw nieuwe website professioneel en netjes op. Je krijgt een kwalitatief hoogstaande site waarmee je jaren vooruit kunt. De site wordt op alle gangbare schermen zo optimaal mogelijk weergegeven.

Nadat je akkoord bent met de offerte maak ik eerst een zogenaamd Internet Project Plan. Hierin staan onze afspraken beschreven, evenals een aantal bepalende elementen zoals de typografie, het kleurgebruik en welke functionaliteiten (zoals bijvoorbeeld contactformulier etc) we gaan toepassen. Geen dik boekwerk wat in beton is gegoten, maar wel een mooie leidraad en houvast. Is het plan akkoord bevonden dan ga ik aan de slag en kunnen we de opleverdatum gaan bepalen. 

Tussentijds kun je meekijken met het ontwikkelproces en kunnen we eventueel nog gaan bijsturen. Ik zie het bouwen van een website met eventueel een webshop als een organisch proces. Uiteindelijk gaat het er om dat jij als klant tevreden bent. De site is immers jouw belangrijkste visitekaart!

Je kunt ervoor kiezen om de site te laten vertalen middels Google Translate. Dat is snel en goedkoop, maar heeft wel als nadeel dat er fouten kunnen ontstaan in de vertaalde teksten. Wil je een gedegen en correct vertaalde website dan kun je beter gebruik maken van een plug-in die de mogelijkheid biedt om meerdere talen te verwerken zoals Polylang. Je zult daarbij wel zelf de teksten moeten laten vertalen. Dit is echter, bij uiteraard een goed vertaalbureau, nauwkeuriger dan Google Translate. Een voorbeeld van een site die ik met de Polylang plug-in heb gebouwd is grenzenlos-info.com. Een site die ik met Google Translate laat vertalen is mtb2go.nl.

Studio 149 kan je helpen om de website beter vindbaar te laten zijn in Google. Er zijn hiervoor een aantal tools die we kunnen inzetten, zeg maar de basis. Desgewenst kan ik ook een SEO-tekstschrijver inschakelen uit mijn netwerk om zeer specifieke content voor je te schrijven waar je op gevonden wilt worden. Ook het maken van een bedrijfsprofiel in Google en een weergave in Google maps kan ik voor je regelen. Zo kan ik je helpen je bedrijf beter op de kaart te zetten om zo meer conversie via de site te genereren. Ook het inzetten van Social Media zoals Instagram, Facebook of Linkedin zijn belangrijke middelen om in de picture te komen én te blijven met je bedrijf.

Zeker kan dat! Ik werk met WordPress, een zeer toegankelijk Content Management Systeem. Je krijgt een eigen inlog en kunt zelf berichten plaatsen, wijzigen of verwijderen. Eventueel kan ik, tegen meerprijs, een uitleg geven over hoe je te werk kunt gaan.

Zeker kan dat! Woocommerce is de tool waarmee ik webshops bouw en uiteraard met betaalfuncties ingebouwd via Mollie.

Dat is afhankelijk van wat er allemaal gebouwd zal gaan worden. Een eenvoudige site is meestal binnen een week gereed, mits alle materialen zoals beeld en tekst, correct en compleet zijn aangeleverd. Bij een webshop moet je toch wel rekenen op een oplevertijd van zo'n twee weken, maar ook dit is afhankelijk van de compleetheid van het materiaal.

Studio 149 kan de fotografie en de teksten voor je regelen. Je kunt gebruik maken van stockfoto's (gratis of betaald) of door mij een fotograaf laten inschakelen tegen meerprijs. Bij teksten kan ik je adviseren mbt het aangeleverde of ik kan een (SEO-)tekstschrijver uit mijn netwerk inschakelen om de teksten te schrijven.

Dat is afhankelijk van wat er allemaal gebouwd zal gaan worden en welke elementen je zelf aanlevert. Een nieuwe basiswebsite laten maken kan al vanaf € 500. Je krijgt hiervoor een site met vier pagina's (of vier secties op een one-page-design pagine), met additioneel de pagina met het privacystatement, de cookiemelding en een contactformulier. Alles is bespreekbaar en ik maak vooraf een uitgekiende en scherpe offerte waarin ik alle wensen mee zal nemen.

Je kunt de website laten onderhouden door mij. Ik hanteer hiervoor geen verstikkende contracten, maar spreek wel graag van tevoren een prijs af voor het bijhouden van de plug-ins, thema en systeem en het back-uppen. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van eerder gemaakte sites