Een goed logo met dito huisstijl past als een jas en straalt uit waar jouw bedrijf voor staat. Ik ga dan ook niet over één nacht ijs om dit op te leveren. We hebben eerst een gesprek over jouw wensen, waarna ik deze zoveel mogelijk probeer te integreren in het nieuwe logo. Je krijgt minimaal twee varianten om uit te kiezen en ik lever het gekozen logo in meerdere kleur- en bestandsvarianten op, voor zowel website als drukwerk. Uiteraard is het ook mogelijk om bestaande logo's te laten restylen en zit er bij de eerste offerte een extra correctieronde.

Huisstijl
Ik streef er altijd naar om de huisstijl voor bijvoorbeeld het visitekaartje of briefpapier zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de stijl van de website. Zo worden logo, huisstijl en website één geheel en zorg je voor een professionele, herkenbare en uniforme uitstraling.

Integratie in Word- en andersoortige bestanden
Vaak krijg ik het verzoek om de huisstijl door te voeren in een briefpapiertemplate in Word. Dat is dus ook heel goed mogelijk, zodat je niet een partij briefpapier hoeft te laten drukken, maar ook vanuit Word je correspondentie als pdf kunt opslaan en eventueel kunt printen.

Het is ook heel goed mogelijk om een digitale handtekening in je mailprogramma te laten maken. Afhankelijk van welk programma je gebruikt verschillen de mogelijkheden, maar hoe professioneel is het om steeds jouw logo met een strakke ondertekening terug te zien in je mails!

Cases met logo's/huisstijlen: