Oh, wat hou ik van boeken en magazines! Dat zat er als kind al in, altijd dol op boekjes en blaadjes. Die liefde voor het gedrukte is altijd gebleven en uiteindelijk ben ik zelf boeken en magazines gaan vormgeven. Wat een feest!

Wil je dus een magazine, boek of krant laten maken, dan ben je bij Studio 149 aan het juiste adres. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring en werk met veel aandacht voor detail, kleur, ritmiek van het blad, typografie en een goede balans tussen tekst en beeld. Daarnaast denk ik graag kritisch mee!

Teksten en foto's
Studio 149 kan zorgen voor een tekstschrijver, evenals voor een fotograaf. Eventueel is het ook mogelijk om middels stockfotografie, al dan niet gratis, de uitgave te larderen. 

Drukwerk en verspreiding
Het is mogelijk om door Studio 149 het drukwerk te laten regelen, evenals de verspreiding. We gaan dan eerst samen kijken naar uw wensen mbt de papiersoort, formaat en uitvoering, waarna ik offertes ga opvragen. 

Een aantal voorbeelden:

Boek of magazine laten vormgeven

HET JUISTE KLEURPROFIEL
Voor een optimale weergave van de foto's is het belangrijk om het juiste kleurprofiel te gebruiken. Krantenpapier zuigt immers veel meer inkt dan een gladde glanzende papiersoort. Gebruik je voor een uitgave op krantenpapier hetzelfde kleurprofiel als voor een uitgave op een gladde papiersoort, dan zullen de foto's helemaal 'dichtlopen', zijn ze niet fris en gaan veel details verloren.
Door jarenlang met diverse profielen te hebben gewerkt en door een goed contact met de drukker zorgt Studio 149 er voor dat de foto's in uw uitgave zo optimaal mogelijk worden weergegeven.