Amphion brochure

Amphion brochure
Ieder jaar brengt Schouwburg Amphion een seizoensbrochure uit met het complete theaterprogramma. Voor de brochure van seizoen 2013-2014 heb ik, nog in dienst van Wegener Media, meegedaan met een pitch voor het ontwerp en heeft men uiteindelijk voor mijn ontwerp gekozen.

Voor de cover heb ik gekozen voor de voorstelling van Lenette van Dongen. Door te spelen met de titelkop en elementen scheef te plaatsen wordt de cover bijzonder dynamisch, maar toch licht verteerbaar.

Voor het binnenwerk heb ik gekozen voor een afwisseling in hoeveelheid voorstellingen. Ook hier komen de stippellijn en de typografie van de cover terug. Additioneel is blauw gebruikt als tegenpool van het Amphion-rood. Hierdoor ontstaat een speels effect, maar blijft het voor de potentiele theaterbezoeker toch overzichtelijk.

Omdat Amphion al ver voor de helft van het theaterseizoen door de brochures heen was heb ik ook nog een programmamagazine gemaakt voor de tweede seizoenshelft. Deze is voor een groot gedeelte gebaseerd op de jaarbrochure, met wat accentverschillen zoals een andere kleurcombinatie.

Gemaakt in dienst van Wegener Media